Επιστροφή προϊόντος

Μπορείτε να κάνετε αλλαγή προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων για επιστροφή χρημάτων μπορείτε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας.(στην περίπτωση αυτή επιστρέφεται μόνο το κόστος του προϊόντος χωρίς τα έξοδα μεταφοράς). Εφόσον πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων γίνεται έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα και πιστώνονται τα χρήματα εντός 10 – 14 εργάσιμων ημερών. Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς. Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:

Έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 23220 22812 ή μας στείλετε email στο afoidroubli@gmail.com
Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος (συσκευασία και απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος).
Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής.
Αποστείλετε το προϊόν μέσω της Γενικής ταχυδρομικής ή της ACS με την οποία συνεργαζόμαστε ( το σχετικό κόστος αποστολής ανέρχεται στα 5€ , το οποίο επιβαρύνει εσάς και θα αφαιρείται από το πόσο πίστωσης αξίας των προϊόντων).
Το προϊόν δεν αποτελεί προϊόν προσφοράς ( ΔΕΝ πραγματοποιούνται αλλαγές καθώς και επιστροφές χρημάτων).
Για παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, Instagram, Facebook καθώς και αγορές εντός φυσικού καταστήματος δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων, μόνο αλλαγές με κάποιο άλλο προϊόν.
Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 23210 20060 το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς.

Αλλαγή / Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο: 23220 22812. Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστρέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά. Στα μαγιό δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων, μόνο αλλαγές σε νούμερο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Email: afoidroubli@gmail.com

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23220 22812 (09:00-21:00)