Στο κατάστημά μας θα βρείτε τα σωστά εργαλεία, και χρώματα στις καλύτερες τιμές! Έχουμε ποιοτικά πιστοποιημένα προϊόντα και προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς!

Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα μοναδικής ποιότητας, εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεία κήπου και κάθε είδους που βοηθάει τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη για τις εργασίες του.

Τα χρώματα μας έχουν τις παρακάτω προδιαγραφές:

Οικολογικά ματ πλαστικά χρώματα ασυναγώνιστης ποιότητας. Είναι πιστοποιημένα και πληρούν τα κριτήρια του οικολογικού σήματος Ecolabel της Ε.Ε. Δεν περιέχουν αμμωνία ούτε επικίνδυνες ουσίες όπως βαρέα μέταλλα, ελεύθερη φορμαλδεΰδη, αρωματικούς υδρογονάνθρακες και είναι φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον. Είναι απολύτως ασφαλή, συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα εσωτερικού αέρα (French VOC Regulation A+) και είναι ιδανικά για χώρους που κατοικούνται. Διακρίνονται για την ασύγκριτη καλυπτικότητα και απόδοση, την υψηλή του λευκότητα και τις αναλλοίωτες αποχρώσεις, και έχουν εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο (Class 1, EN 13300). Εφαρμόζονται σε σοβά, μπετόν, τούβλα, ξύλα. Δουλεύονται εύκολα, έχουν ισχυρή πρόσφυση και γρήγορο στέγνωμα. Απλώνονται θαυμάσια και δημιουργούν εξαιρετικό μάτ φινίρισμα. Εμποδίζουν την ανάπτυξη της φωτιάς και την εξάπλωση της φλόγας.